En "ægte" mad-e-shop

Vores webløsninger imødekommer alt det, man har brug for, når man sælger en vare online. Men vores systems sande værdi, ligger i, at vi har arbejdet så målrettet med at udvikle til netop madbranchen i rigtig mange år. Så ved os får vores kunder en løsning der løfter de udfordringer, som er kendetegnet ved madbranchen. Vi leverer løsninger, der virkelig gør forskellen i dagligdagen, og vi hører fra vores nyetablerede kunder, at det eneste de ærgrer sig over, når de prøver vores system, er, at de ikke gik i gang med at bruge CaterSys noget før.

Vores kerneløsninger består i et system til event-catering og et system til frokostordning. Inde på siden med CaterSys' fordele, kan du læse mere om de konkrete fordele og funktioner, frokostsystemet og systemet til mad ud af huset åbner op for. 

 

 

            


          

 

Vores mission med CaterSys vil altid være at tilbyde en platform, der hjælper dig til at have tilfredse kunder og som sparer dig for både tid og omkostninger.   

 

Få et overblik over dine ordrer og dit salg gennem CaterSys' funktionelle dashboards

 

CaterSys er en service, vi har lavet til dig, for at du kan tage dig godt af dine kunder. Vores produkt hjælper caterer i alle størrelser i hele landet.