Frokost- og mødeforplejning online

      

 

 

 

 

En portal hvor du gennem ét login kan tage imod bestillinger, se fremtidige ordrer, danne dig et salgsoverblik, sende fakturaer og meget mere.

CaterSys er systemet, hvor alle kan være med. Med en pris i bund, en hurtig opstart, og muligheden for at tilføje funktioner i et næsten ubegrænset omfang, hjælper vi dig med at etablere dig selv på markedet som en seriøs spiller, der kan imødekomme sine kunders behov.

Med CaterSys BASIC bliver det ikke nemmere. I pakken er nemlig inkluderet, at vi kommer ud til dig, og instruerer i at bruge systemet. Og så sætter vi dine produkter op for dig, så du kan komme i gang med at bruge systemet med det samme.

Få blandt andet overblik over dine ordrer og dit salg gennem CaterSys' funktionelle administrationssystem.

CaterSys er en service, vi har lavet til dig, for at du kan tage dig godt af dine kunder. Vores produkt hjælper caterer i alle størrelser i hele landet.

       

Vores mission med CaterSys vil altid være at tilbyde en platform, der hjælper dig til at have tilfredse kunder og som sparer dig for både tid og omkostninger. 

Har du lyst til at høre mere om vores produkter eller benytte dig af vores tilbud på basis-pakken, er du meget velkommen til at kontakte os her.

 

OBS: Dine penge går ikke spildt.
Køber du Basic-pakken til at starte med, og beslutter dig for på et senere tidspunkt, at du gerne vil have Pro eller Advanced, fratrækker vi selvfølgelig den oprindelige oprettelsespris med den nye.