Fordele

Fordel

Undgå manuelle fejl

Når store mængder information skal overleveres i en travl hverdag, er det svært at undgå menneskelige fejl fra tid til anden. Igennem vores system foregår alt automatisk. Dine kunder opretter selv de data, som der skal bruges i ordrehåndteringen og vores system tager sig af håndtering af alt fra bestilling til produktion, levering og fakturering. 

Vi ved, at en enkelt fejl typisk kan koste fra 650kr og op til flere tusinde og i værste tilfælde et godt kundeforhold. Vi hjælper dig med at fjerne bekymringerne og eventuelle omkostninger.

Fordel

Oplev mersalg - når det bliver nemt

Vi gør det nemt, tilgængeligt og fleksibelt for dine kunder at bestille ekstra tilvalg til for eksempel møder og personalekomsammener.

Samtidig har du muligheden for at skabe mersalg ved dine eksisterende kunder gennem vores features som for eksempel take-home ordningen. Det vil sige, at hver enkelt medarbejder hos dine kunder selv kan logge ind og bestille aftensmad med hjem, som bliver leveret sammen med den almindelige levering - lige til at tage med hjem og varme op eller servere kold.

Fordel

Lad din virksomhed vokse

Vi hjælper dig, så du ikke behøver at tænke på de daglige rutiner og i stedet kan fokusere din energi på dine kunder og lade din virksomhed vokse, uden de administrative byrder vokser med. 

Vi bygger et administrationscenter til dig, hvor du kan administrere mere end ét selskab, hvis du skulle have brug for det. Igennem vores system får du et fantastisk overblik blandt andet med dit eget dash-board fuldendt med nøgletal, så du hele tiden har et ledelys for din virksomhed.

Fordel

Overblik over salg og produktion

Vi sikrer dig et komplet datagrundlag for din historik og fremtiden, så du bedre kan navigere din virksomhed. Du får fuld overblik over salg og produktion. Det betyder, at du nemmere kan disponere over tid og personale og mindske spild.

Fordel

Øget kundeservice

Dine kunder vil gerne have det nemt. Med det nyeste system kommer du til at tilbyde en bedre oplevelse for dine kunder, og det skaber loyalitet. 

Din tilgængelighed overfor kunderne øges, og du giver dine kunder mulighed for at bestille hos dig, når kunden har tid og ikke omvendt. 

 

 

Fordel

Nemt og billigt - alle kan være med

Vi ønsker selvfølgelig at sælge et produkt, vores kunder økonomisk kan spille med på. Derfor er vi sikre på, at du vil opleve, at vores priser er mere end rimelige. 

Fordel

Du sparer op og bygger op

Enhver manuel ordrebehandling koster mellem 60 og 200 kroner. Penge der bestemt løber op, når man kigger på mængden af ordrebehandlinger over længere tid. 

Spar pengene og brug dem i stedet på at styrke og strømline din forretningsgang med vores system og oplev en hverdag med mere overskud til at kigge fremad samt mere tilfredse kunder.

Fordel

Kom hjem til fyraften

Administration koster ikke kun penge, det koster i høj grad også tid at skulle sørge for at alle ender når hinanden, inden fyraften og aftensmad med familien kalder.

Vores system hjælper dig med at strømline dine processer og minimerer risikoen for uforudsete opgaver, så du kan tage hjem til fyraften med ro i hovedet.